sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2015

Karavaanari, kaikkien kaveri

Näin söpöjä, aplikoituja mukinalusia Cattinkan blogissa. Ohje Stickbärin sivulta. Tämä alunen on hieman tavanomaista alusta suurempi (12x18cm), mahtuu siihen pullakin! Minulla on ompelukoneessa vain yksinkertaisia kirjontakuvia, joten täytyi tyytyä näihin yksinkertaisiin kukka-asetelmiin.  Oven pieleen ruukkuun laitoin sydämen kukkien tilalle.

Taustan tein saman kaikkiin mutta verhojen väriä vaihtelin. Ehkä vien nämä mökille tai tuliaiseksi jollekkin innokkaalle karavaanarille. 
Kun lapset olivat pieniä, niin vuokrasimme asuntovaunun ja matkasimme sillä sukujuhliin Raaheen. Yksi juuri kävelemään oppinut ja kaksi riehuvaa pikku poikaa pienessä kopissa oli vähän liikaa.
Se oli ensimmäinen ja samalla viimeinen reissu asuntovaunulla.

                                                                     ****

I saw adorable mug rug in Cattinka's blog. The pattern is from Stickbär's page. My rug is little bit bigger than the normal (12x18cm) but now you can fit a sweet bun on it. In my sewing machine I have only simple embroidery patterns so I had to settle for these simple flower arrangements. Next to the door I put hearts instead flowers.
Background is the same in all of them but I changed the color of curtains. Maybe I'll take these to my summer cottage or as a gift to some enthusiastic camper.
When my kids were young we rented a camper and travelled to a family celebration to up north. One  child just leaning to walk and two energetic little boys in a small box was little too much. It was the first and the last time traveling in a camper.

21 kommenttia:

 1. Ihanat! Netistä olen ihaillut asuntovaunun muotoon ommeltua ompelukonesuojusta. Sellaisen tekeminen hiukan houkuttaisi :) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ovat söpöjä. Niin raikkaat värit. Fiksua tehdä pullalekin paikka. Paljon ihanampia kuin oikeat. Paitsi oikeiden sisus taitaa voittaa näiden sisuksen : )

  VastaaPoista
 3. Hauskat, ja niin kesäiset! Mistä olet tilannut nimilappuja töihisi? Huomasin Pomada-laput vaunujen reunassa. Oma lapputoimittajani on hävinnyt markkinoilta ja kohta kaipailisin lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut ne useita vuosia sitten Tuotenauha Oy nimisestä firmasta, Lahdesta.

   Poista
 4. Nämä on kyllä aivan ihanat, nauratti tuo asuntovaunumuistosi, juuri kun palattiin autolomalta ;)

  VastaaPoista
 5. Hupaisat aluset. Pullalle on hyvä olla paikka. Miksi tehdä postimerkin kokoisia alusia, kun vähän isommista saa noin hauskoja.

  VastaaPoista
 6. Your campers are perfect! I am glad my blog post brought back nice memories to you'!
  Have a great summer day!
  KATRIN W.

  VastaaPoista
 7. Suloisia mukinalusia. Me ollaan muuten parhaillaan asuntovaunuilemassa. Kännykällä täällä kommentoin:-) . Sinulla oli hupainen asuntovaunukokemus:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa reissua! Toivottavasti teillä ei riehuta :))

   Poista
 8. Onpa kivoja! :) Tuollaiset olisi kyllä asuntovaunussa mukavat. Meillä lapset toivoo, että vuokrattais joskus vaunu ja lähettäis reissuun. Pelkään, että meillä kävisi noin niin kuin teilläkin. :D

  VastaaPoista
 9. Ihanat, kauniit aluset.Tuollainen pöytämatkustelu asuntovaunulla sopisi myös minulle. Yksi kokemus asuntovaunumatkasta ja varmasti viimeinen.

  VastaaPoista
 10. Oi miten suloiset ja niin kesäiset !

  VastaaPoista
 11. Nämä on hienot - asuntovaunumuistoja on täälläkin, tosin tytöt ja poika tykkäsivät matkailusta. Varasivat "siirtymätaipaleita" varten aina kasapäin luettavaa/puuhattavaa, joten näkivät vain pysähdysetapit, mutta pysyivät tyytyväisinä ja se oli pääasia :) Välillä kuului vain: "kuinka kauan vielä, ennen kuin pysähdytään?"

  VastaaPoista
 12. Oi miten söpöjä <3 Hih tuota Samulin laulua laulettiin vuosia sitten aina automatkoille jo meidän isompien lasten kanssa. <3

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista
 13. Teit hyvän tuulen vaunut. Näissä pysyy suu hymyssä.

  VastaaPoista
 14. Nämä on todella hienot! Minun pitäisi varmaan tehdä telttoja.

  VastaaPoista
 15. Nämä on todella hienot! Minun pitäisi varmaan tehdä telttoja.

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)