torstaina, elokuuta 22, 2019

VauvalleScroll down for English please.

Lapsuudenystäväni sai ensimmäisen lapsenlapsensa ja siinäpä taas hyvä syy ommella uusi tilkkupeitto. Halusin laittaa peittoon hieman tyttömäistä väriä mutta ei kuitenkaan liian imelää. En tiedä nuoren perheen sisustusta mutta ehkä tämä väritys on kuitenkin suht neutraali.
Malli on Emma Jean Jansenin.


Halusin, että tikkaus varmasti onnistuu, joten vein peiton Soilelle. Tikkaukseksi valitsin kiehkuroita, jotka hieman pehmentää voimakkaita kuvioita. Tuli hyvä!
Minulla oli joitain Karen Lewisin plus kuvioisia kankaita, jotka sopii malliin hyvin. En ole koskaan käyttänyt mustaa vauvanpeitossa ja se tuntui alkuun vieraalta mutta eihän sitä sitten kokonaisuudessa niin paljon olekkaan.

Taustaan laitoin ihan hentoa punaista raitaa.

Mökin terassilla sain ommeltua jonkin verran. Työ oli helppo kuljetella kun se tehtiin blokeista ja ne voi vain kerätä kasaan, eikä mikään mene sekaisin. Miksei palat voisi asetella näinkin.


Oli mukava ommella ja lopputulos on kiva. Toinenkin lapsenpeitto odottaa aloitusta, se tulee hieman isommalle lapselle. Siihen pitää kysellä vähän värejä.
Mukavaa tulevaa viikonloppua!


                                                                               ****

My childhood friend got her first grandchild and I decided to make a quilt for the baby. I wanted to use little girlish colors but not too much. This color combination is quite good compromise. Grey and black are neutrals and I hope the young parents like it.
Pattern is Emma Jean Jansen's #crosscurrentquilt. Fabrics Karen Lewis and Kona Cotton.
The quilting is long arm quilted by Soile. I wanted to be sure it will be pretty and the quilting really turned out really nice. Those curves makes strong plus designs little softer. The backing is slight red stripes.
Baby news are always so nice because I have a good reason to start a new quilt. One more baby quilt is waiting to start or actually she is not so baby anymore.
Have a nice upcoming weekend!


21 kommenttia:

 1. Once again a magnificent work. The parents of the baby will definitely like the blanket. And when the baby grows up, it will be excited. Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! They can use it also as a play mat :)

   Poista
 2. Такие подарки очень важны и для родителей,бабушки и для того, кто сшил такую красоту.
  Надеюсь, что одеяло послужит долгие годы. Как всегда - безукоризненно!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Я думаю, что им это нравится. Одеяло - отличный подарок, оно сшито с любовью :)

   Poista
 3. Onnellisen lapsuuden unipeitto❤

  VastaaPoista
 4. Niin valtavan kaunis peitto! Sinun värisi ovat kauniimmat kuin mallin (sorry vaan mallin tekijälle). Kaiken kaikkiaan peittosi painivat ihan eri sarjassa kuin meidän tavallisten tallaajien - toivottavasti lahjan saaja osaa arvostaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! Kun seuraan tuota tilkkuryhmää, niin kyllä siellä niin hienoja töitä on, että ei nämä minun taida sen ihmeellisempiä olla :)) Malli näyttää niin erilaiselta eri väreillä mutta kyllä tykkään omastani tosi paljon!

   Poista
 5. Ihastuttavat värit peitossa ja musta tuo muut värit hyvin esille, kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minustakin väritys on hyvä ja aika ajatonkin :)

   Poista
 6. Gorgeous! The colors play so well together. I love it!

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)