keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014

Kasettikassi Ihastuin Pinterestin kuviin, jossa oli tehty kassia, pussukkaa ja penaalia c-kasetti aiheella. Ihastuin sen verran kovasti, että tein kassin. Käytin kirkkaita värejä mutta hyvin tämä toimisi hillitympänäkin.
Jos nuo ei niin kovasti kaseteilta näytä, niin onhan ainakin iloisen värisiä blokkeja.
 Väliin laitoin Ullakan ohuthuopaa. Kassi on ihan suora malliltaan, sillä halusin siitä ohuen, olalla roikotettavan kangaskassin tapaisen. Hihnatkin ovat pitemmät, että olkapää/takki mahtuu niistä läpi. Kassi ei kuitenkaan laahaa maata, vaikka sitä kantaa käsi suorassakin. Tasku on mutta ei vetoketjulla, sillä laiskuus iski.
Piirsin kuvat kuitukankaalle, jonka avulla ne ompelinkin, eli siis paperitekniikalla. Tekstit ovat kankaiden hulpioreunoja. 
Nämä musavehkeet ovat niitä oman nuoruuden juttuja. Ehkä siksi tämä retroaihe tuntuu niin mukavalta. Kassi menee ehkä käyttöön kesällä tai sitten annan sen jollekkin, katsotaan.

16 kommenttia:

 1. Hauska kassi! C-kasettiaikaa eläneille kuvio on nostalginen ja tunnistettava.

  VastaaPoista
 2. Näyttää just kaseteilta. Tosi veikeä!

  VastaaPoista
 3. Kätevän näköinen ja kokoinen kassai

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska malli, ja kätevän kokoinen kassi!

  VastaaPoista
 5. Etenkin vihreä kasetti näyttää juuri sellaiselta, joita minulla oli. Ostelin erivärisiä kasetteja niin ei tarvinnut merkata. Hauska idea ja toteutus.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat tilkkublokit! Ihana retroidea! Kiva kassi.

  VastaaPoista
 7. Kiva idea ja kivan näköinen kassi blokeista tuli!

  VastaaPoista
 8. Todella makee! Ja niiin hienoa työn jälkeä että.

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava nostalgiakassi! Just hieno näin monivärisenä tilkkutyönä. Saa varmaan matkia...

  VastaaPoista
 10. Voi, heti tuli ikävä C-kasetteja! Toimii blokkimallina erinomaisesti ja tykkään kovasti ideasta.

  VastaaPoista
 11. Todellakin ihana nostalgikassi! Iloisen värikäs päältä ja sisäpuolelta viileän tyylikäs.Tuli mieleen vanhat C-kasetit ja ihan piti etsiä yksi sellainen, jossa lapseni laulaa ja puhuu noin kolme-neljä vuotiaana. Oli vähän nauha kai venynyt, mutta hyvin sai selvän.

  VastaaPoista
 12. Mahtava idea ja sopivia blokkeja juuri kassintekoon, sisutakin raikkaan värinen. Tilava ja käytännöllinen kantoväline!!!

  VastaaPoista
 13. Siis ne näyttää täysin C-kaseteilta! Kyllä on hienoja töitä taas ilmestynyt tänne blogiin!! Olet todella taitava! Tulee hyvä mieli kun katsoo näitä sun värikkäitä tekosiasi!!

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)