tiistaina, joulukuuta 30, 2014

HuurettaKiitos kaikille edellisen peiton kauniista kommenteista :)) Ilahduttaa!
Tämä viileä sävyinen torkkupeitto on työväenopiston syksyn kurssilta. Malli on"leikkaa ja käännä". Selkeät ohjeet löytyy täältä. Kaikki suosikkivärit on käytössä, turkoosi, harmaa, sininen ja valkoinen. Tykkään värityksestä super paljon. Koko 173x113cm.

Taivas näytti ihan violetilta, sillä se enteili lumisadetta.  Hiutaleita alkoikin leijailla juuri kun lähdin pois. Vaikka käsilläni seisoin ja tein kuperkeikkaa niin en onnistunut ottamaan kuvaa, jossa tummin raita ei näyttäisi mustalta. Väri on tummansininen, kuten alempaan kuvaan sain näkyviin.
 Tämä oli kiva ja nopea malli tehdä, kerralla valmistui iso blokki. Yksi "huti" blokki tuli kun ajatus karkasi ja leikkasin väärästä sivusta.

  
Tikkasin vaaleanharmaalla rivit kaarikuvioita. Tuli ihan kiva lopputulos kun aina tulee ajeltua suoria linjoja. Välissä on ihan ohut polyester vanu.

Taustakangasta täytyi taas leventää ja laitoin siihen hyväksi havaitun raitarivin.

Työn nimeksi tuli Huurretta, sillä värit on jotenkin huurteiseen maisemaan sopivat. Tyytyväinen? Joo.

14 kommenttia:

 1. Sinulla on syytäkin olla tyytyväinen, tämä on todella kaunis - värit ihan miunkin maun mukkaa :) Kaarevat tikkaukset tuovat kivaa kontrastia muuten hyvin graafiseen työhön.

  VastaaPoista
 2. Hieno peitto, ja olet valinnut siihen tosi kauniita kankaita. Kivat kuvat ja hyvä nimi! Oiva vuoden viimeisten päivien blogipäivitys!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen nauhamalli ja sinulla niin kauniit värit! Kuvat on taas niiiin hienot!

  VastaaPoista
 4. Voi miten on taas kaunis työ!
  Tuon mallin olen tulostanut itsellenikin (kuten monta muutakin), koska sitten tuleekaan tehtyä:) Olet valinnut kauniit kankaat omaasi.

  VastaaPoista
 5. Kaunis Huurre, ihanat kankaat ja malli. Upeat kuvat.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis! Tein samalla mallilla musta-valkoisen peiton punaisella läikähdyksellä, ja se on ihan eri oloinen kuin sinun Huurrettasi-peitto. Jälleen kerran huomaa, miten iso merkitys kankailla on. Minulla tuli kyllä enemmän kuin yksi hutiblokki myös väärästä reunasta leikkaamalla.

  VastaaPoista
 7. Tuo malli on kaunis ja melkein alkaa itkettämään, kun näen siitä tehdyn peiton valmiina. Tein loppukesälllä samalla mallilla torkkupeittoa ja kun pinta oli valmis, kadotin sen. Jälkeenpäin on käynyt selväksi, että se on mennyt roskiin. Mutta sinun peitossa on taas niin ihanat väritkin. Täydellinen peitto.

  VastaaPoista
 8. Oi, voi kun on kaunis ja olet ottanut kuvat niin kauniisti!
  Tämä malli on kiva ja ihan varmasti kokeilemisen arvoinen, kunhan vain saisi edelliset tehty pois alta. En ole niin sinisen ystävä, mutta tässä on kauniit sävyt:) Kerrassaan upea peitto!

  VastaaPoista
 9. Hei, tässä sinulle linkki tuonne Aurifilin sivuille, siellä on tietoa tästä jos kiinnostaa:)

  https://www.flickr.com/groups/2013aurifildom

  Löytyy se varmasti netistä Aurifil nimelläkin.

  Mukavaa ja Tilkkurikasta Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 10. Mielettömän kaunis ja osuva nimi! ♥ Kaikkea hyvää sinulle vuodelle 2015! ♥

  VastaaPoista
 11. Ihana torkkupeitto! Sopii hienosti kauniiseen talvimaisemaan.
  Hyvää alkanutta Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 12. Thanks for you lovely comment on my blog! I'm so glad to find your great blog, your work is really nice! I love this carpet

  VastaaPoista
 13. Oh, this is really wonderful ... I love the blues ... it's a great design ... ;)

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)