keskiviikkona, joulukuuta 10, 2014

Pienet talot

 Kiitokset kovasti ihanista kommenteista! Ihmettelitte kuinka uusia töitä syntyy niin paljon... Totta, tänä syksynä on tullut monta työtä valmiiksi asti. Niin se vaan on joka syksy: kurssit alkaa, ideoita pursuaa, on pimeää, ulkona ei ole tekemistä jne. Parasta puuhaa silloin on ompelu. Keväällä ompelukone käy pienemmillä kierroksilla :)
Syyskuussa alotin tämän ikuisuusprojektin. Pieniä taloja paperitekniikalla. Ensin ajattelin, että teen yhden talon päivässä mutta se ei kyllä ole toteutunut. Tämä vuosia sitten kurssilla tekemäni talorasia on teemaan sopiva säilytyspaikka näille blokeille. Hyvin mahtuu toistaiseksi kaikki 30.
Blokin koko on 13x 13 cm. Ompelupohjana käytän pois revittävää kuitukangasta, jota tilasin Ullakasta. Aluksi käytin tavalista kertakäyttöpaperilakanaa mutta se oli aivan liian hankalaa poistaa näin pienestä. Teen näitä niin paljon kun huvittaa, nähtäväksi jää kuinka monta. Kaikki kankaat on tilkkulaatikosta ja siksi joukossa on aikas villejä yksilöitä. Uskon kuitenkin, että "inhokkikankaatkin" sopivat sinne joukkoon ja antavat vaan ilmettä. Linkki ja ideoita ihaniin pikkutaloihin löytyy täältä


10 kommenttia:

 1. Hauska talorasia - taynnä taloja! Olen käyttänyt paperitekniikassa tavallista paperia, esim. tulostuspaperi tai ruutuvihkoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole koskaan kokeillutkaan tavallista paperia, se kyllä tosiaan irtoaisi helposti :)

   Poista
 2. Kivat taloblokit ja säilytyspaikka myös!

  VastaaPoista
 3. Hauskoja mökkeröisiä! Linkin takaa löytyi ihana, iso pinta täynnä taloja, siinä on tavoitetta.

  VastaaPoista
 4. Mukava idea, kiitos vain :) Ja paperitekniikka on just mun suosikkiani!

  VastaaPoista
 5. Ihana talorasia ja sieviä pikkuisia mökkejä. Minullakin on ehkä kymmenisen mökkiä, jotka olen "siirtänyt sivuun" hetkeksi. Ehkä vuosi on jo mennyt. Kuvittelin tekeväni myös kuusia, mutta saahan sitä suunnitella.

  VastaaPoista
 6. Sievä talo blokkien kotina. Innostuin tuosta talopeitosta minäkin aikoinaan, mutta kesken jäi.

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja täällä blogissa, ihastuin myös tuohon talorasiaan, hauska :)

  VastaaPoista
 8. I love these small houses!
  I started the Building Houses Project too, butI didn't manage to sew one every day.
  Now the are just another UFO, but I want to make a small quilt with the houses next year.

  VastaaPoista
 9. So colorful ... Love them ... Have you finished this project of "little houses" by now??? I'm really curious of the finished quilt ... ;)

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)