perjantaina, heinäkuuta 29, 2016

Modernit ympyrät *** Modern circles

Scroll down for English please!

DSC03003 (1)
Tässä on peiton päällinen, josta olen aika innoissani. Se on aikas erilainen mitä olen aikaisemmin tehnyt. Myöskin väriyhdistelmä on vähän muuta kuin yleensä. Muutaman blokin tehtyäni se näytti aikas villiltä mutta nyt kun niitä on enemmän, niin kokonaisuus näyttää mielestäni hyvältä.
Malli on Diane Bohnin Make Modern lehdestä.

DSC02685
Ympyräblokit on tehty paper piecingillä ja siksi ne on hieman kulmikkaita. Se onkin ollut kaikkein hitain osuus, kun niissä on pieniä osia. Nyt puuttuu enää tausta ja tikkaus, saas nähdä mitä tähän keksii :)
                                                                    ****

Here is a new quilt top and I'm very excited for it. It's pretty different than what I have done before.  The color combo is also little bit different. When I had only few blocks made it looked pretty strange but now that there are more of them it is starting to look good. The pattern is by Diane Bohn from Make Modern magazine. 
The circle blocks are made by paper piecing and that is why they have little edges. Working with the small parts has been the slowest part. Now only the backing and quilting is missing. Let's see what I'll  come up with :)

51 kommenttia:

 1. Nyt alan jo ihan tosissasin ehdotella, että sinun olisi aika pitää oma näyttely! Peittosi ovat niin upeita ja taiten tehtyjä, niin hienostuneillä väreillä ja tarkalla työllä, että näitä olisi ihana nähdä ihan livenä! Tässä peitossa on todella mielenkiintoiset ja kauniit värit ja aivan ihana malli. Onnittelut hienosta työstä! (Oletko Päivölään tulossa syksyllä?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä ylenpalttisista kehuista!!! Monia peittoja olen antanut poiskin mutta kyllä tuolla hyllyssä niitä vielä pienen näyttelyn verran löytyy. Heh...vaikka ajatus on hieman hassu, niin mistä sitä koskaan tietää! Mieli tekisi tulla Päivölään, mutta en ole ainakaan vielä tehnyt asian eteen mitään. Syksyllä on niin paljon kaikkea tiedossa!

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä, kyllä sinun näyttely kanttaisi laittaa pystyy! On nämä työsi niin upeita ja taidokkaasti tehtyjä:) Tämä peitto näyttää myös upealle, hieman erilainen mitä aiemmin ollaan nähty, mutta siltikin tästä tunnistaa tyylisi. Niin ihanasti jälleen yhdistelty värejä ja kuvioita!

   Poista
  3. Nyt kyllä puna nousee poskille näistä kommenteista, kiitos paljon!! On tämä todella erilainen mutta kiva se on välillä poiketa totutusta :))

   Poista
 2. Tässä jo mietinkin että mitähän täältä on seuraavaksi tulossa:) Mitään näin upeaa en ole nähnyt aikoihin ties jos koskaan:) Olet kyllä huippu ompelija!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olette kyllä niin mahdottoman ysävällisiä ihmisiä!!! Kiitos paljon näistä kehuista :) Tästä päällisestä tuli kyllä tosi mieluinen. Nyt vaan toivon, että tikkaus onnistuisi, se on aina arvoitus. Joskus tekisi mieli jättää tikkaamatta kokonaan :)

   Poista
  2. Tikkaaminen on aina arvoitus:) Tikkauksen pois jättäminen on myös joskus käynyt mielessäni kun työhön on muuten on työhön tyytyväinen niin arveluttaa onnistuuko tikkauksessa:)

   Poista
 3. Hieno. Jatkaisin tikkauksella valkoisiin osiin samaa kuviota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistaakseni mallissa oli tehty hieman siihen tyyliin, paitsi noita ympyräkuvioita ei ollut tikattu. Se voisi olla aika hauska idea, kiitos vinkistä, ne on aina tervetulleita :)

   Poista
 4. Olen samaa mieltä Tiinatein kanssa oma näyttely töillesi! Ihan huikea työ ja upeat värit!

  VastaaPoista
 5. Tama on TOSI HYVA! Varit on tyylikkaat ja kauniit muttei silti liian vakavaa. Hieno malli. x Teje

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teje! Kiva on tehdä välillä jotain hieman erilaista, virkistävää!!!

   Poista
 6. Upeat värit, hieno työ tulossa.

  Kiinnitin huomiota vähän "työnkin ohi", eli millä ilveellä saat nuo tilkut pysymään kiinni lautaseinässä kuvausta varten. Minulla ei ole varsinaista suunnitteluseinää ja olen teippaillut niitä seinälle, ei pysy ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Minulla on kotona suunnitteluseinä, johon yleensä asettelen. Nyt ompelin kuitenkin mökillä ja laitoin palat vain valokuvan ajaksi tuohon. Nämä kiinnitin tavallisella teipillä takaa ja ne olivat siinä juuri sen hetken kun kuvasin :) Joo, eihän ne tahdo pysyä, tuttu ongelma :))

   Poista
 7. Hieno! Tosi hienot väritkin! Voit harjoitella näyttelyssä olemista kun tulet Syyrinkiin ja annat työn tai pari meidän syksyn näyttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Heh...siinä saisikin vähän esimakua :)

   Poista
 8. Upeaa taas kerran. Vaikeat värit, mutta olet taivuttanut ne mahtavaan harmoniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Etenkin tuo sinapinkeltainen on ihan outo väri minulle mutta hyvin se sinne uppoaa:)

   Poista
 9. Oikein hyvältä näyttää! Nuo pyöreät palat jää heti mieleen pyörimään.

  VastaaPoista
 10. I like the quilt a lot. And the colors you take gave a retro feel to it. It is very special.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! True, it's retro and modern at the same time :)

   Poista
 11. Ihana ja vaativa työ! Värimaailmasta en olisi tunnistanut sinun työksi, tuo punertava on ainakin uutta töissäsi. En ymmärrä, miten ehdit tehdä niin paljon kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loppujen lopuksi tämä ei ole niin työläs miltä se näyttää, aika paljon ihan perusneliöitäkin, jotka ei nyt tässä kuvassa näy :)

   Poista
 12. It is amazing how fast you can complete a new quilt top, and it is beautiful once again. Very modern and I can´t wait to see how you will quilt it.
  KATRIN W.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Yep, it's really modern :) I'll take a break and start quilting little later!

   Poista
 13. Voi että kuinka tyylikäs! Tulee taas huippuhieno peitto!!!!!

  VastaaPoista
 14. What a lovely pattern and I love your fabric choice. It's going to be a great quilt! Enjoy the rest of the process :)

  VastaaPoista
 15. Hyvin tehtyy! Kiitos kun nayttit crazymomquiltin blogilla. Tosi ihana!

  VastaaPoista
 16. Jestas kuinka upea työ tulossa! Ihanat sävyt tuo sinapin keltainen ja punainen harmaan ja sinisen pareina <3. Nyt vaan kuule sitä näyttelyä pitämään, hopi hopi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin tässä vaiheessa näyttää lupaavalta, toivottavasti loppukin menee hyvin :) Näyttely joo...:))

   Poista
 17. Kyllä on taas niin upea työ. Olet sinä kyllä sellainen mestari-taiteilija näiden tilkkujen kanssam, en voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihan hämmentää tämä kehuminen :)

   Poista
 18. Taas jotakin ihan uskomattoman kaunista. Malli on kiva ja värit juuri siihen sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Malli on tosiaan kiva, varmaankin siksi kun se ei ole niin tavanomainen :)

   Poista
 19. Mielenkiintoinen, kaunis päällinen ja tosi moderni. Tässä on paljon kohtia mitä ihailla. Kyllä löydätkin mielenkiintoisia, paljon työtä vaativia malleja. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä mielenkiintoinen malli mutta ei mahdottoman vaativa. Tosin täytyy tykätä paper piecingistä :)

   Poista
 20. Mielenkiintoiset ja kauniit kuviot! Kyllä kannattaa olla innoissaan :)

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)