maanantaina, elokuuta 04, 2014

Hirsimökki kesätyö


 Tässä on aluillaan mökille viety kesätyö. Valitsin perinteisen hirsimökin, koska siinä ei tarvitse ajatella ja sommitella, vaan painaa vaan kaasua. Iso jämätilkkulaatikko pursuilee siihen malliin, että jotain oli tehtävä. Riemun kirjava malli sopii hyvin kankaiden tuhoamiseen. Kaitaleet ovat 3cm ja keskusneliö 4x4cm.


Toinen kulma valkoinen ja toinen kirjava. Näin ison nipun luulisi jo riittävän jonkinmoiseen peittoon.


No eipä riittänyt... Leveys, kaksitoista palaa, on hyvä mutta vielä tuohon tarvitaan ainakin sama määrä lisää. Työ tuli kaupunkiin, sillä muuten menisi toinenkin kesä tämän parissa. Hirsimökki oli hitaampaa kuin muistinkaan. Idea malliin muuten Pinterestistä, joka on täynnä kaikkea ihanaa mistä tahansa aiheesta. Malli myös täällä Red pepperin kotisivulla. Työ jatkuu...

5 kommenttia:

 1. Valkoinen raikastaa takuuvarmasti ja sen rinnalla värikkäät kankaat pääsevät oikeuksiinsa. Ihana perinteinen suosikkimalli. Upea tulee.

  VastaaPoista
 2. Sähän aloit oikein irrottelemaan väreillä! Saitko sitä jämä laatikkoa pienemmäksi? Sulla on niin kivoja kankaita, kaikki, että aina tulee hienoa jälkeä.

  VastaaPoista
 3. Ihana tulee tästä! Jään innolla odottamaan lopputulosta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynnistä blogissani ja tervetuloa lukijakseni. Tulin heti vastavierailulle, ja jouduin selaamaan blogisi läpi:Sinulla on aivan ihania peittoja, huolellista työtä ja kauniita värejä. Sain roppakaupalla motivaatiota jatkaa omia keskeneräisiäni eteenpäin.

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)