keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

Lentäviä hanhia

Meillä on vanha puusohva, joka tarvitsi uuden päällisen. Lentävät hanhet oli hyvä malli tähän. Ensin ompelin joukkoon mustia blokkeja mutta se ei näyttänytkään kivalta, joten tein niistä sitten tuon pienen tyynyn.

Kankaat on harmaan eri sävyjä ja valkoista. Samoja kankaita on vilahdellut muissakin töissä, eikä ne tunnu loppuvan ikinä! Sohva näyttää nyt hyvältä uudessa kevätasussa!

Vasemman puoleiseen tyynyyn olen painanut kankaan itse. Apuna käytin seulaa ja kakkupaperia. Nyt sillekkin tilkulle tuli käyttöä!

Tähän blokkiin on oikein oma viivainkin. Viivaimen yläosasta leikataan keskellä oleva kolmio ja sivusta sivukolmiot. Juu, tiedän, pikatekniikalla saa ihan helposti ilman viivainta saman lopputuloksen. Tämä ompelu on kuitenkin välineurheilua, joten tämmönen tuli hankittua. Kätevä se on, ostin Tilkkutarhasta.
Kiitos paljon saamistani kommenteista!

                                                                      ******
 We have an old wooden sofa which needed a new sofa cushion. I have a new flying geese ruler so I wanted to try it out. First I made black blocks too but they didn't look good, so I used them in a small pillow. White and different grays look better I think. I also printed the picture on the other pillow myself. Now our old sofa looks very pretty!

20 kommenttia:

 1. Upea peitto ja niin kauniita tyynyjä. Harmaa eri sävyineen on ajaton ja erivärisillä tyynyillä saa kivaa vaihtelua puusohvalle. Ihana on myös sinun puusohvasi, tuollaisesta minäkin olen jo monta vuotta haaveillut!

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhalliset sävyt hanhissasi. Meillä on mökillä myös sivusta vedettävä ilman kantta. Siihen sopisi varmasti myös tuollainen tyylikäs peite, hmm. (mökkikausi alkaa ja kesäloma lähestyy)
  Pitsityynyyn sait täydellisen kuvion, herkkis.

  VastaaPoista
 3. This flying geese runner makes your old bench a wonderful place. The greys and whites are such an elegant match. I love it. The printed pillow is also great. Did you also stamp the white pillow behind the flying geese pillow?

  VastaaPoista
 4. The wooden bench looks really pretty with the flying geese and the pillows on them!
  KATRIN W.

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto puusohvalle. Osaat tehdä niin valtavan tyylikkäitä tilkkutöitä. Tarkkuusvälineen käyttäminen näkyy lopputuloksessa. Upeaa.

  VastaaPoista
 6. Rauhallinen, mutta silti eläväpintainen, kaunis! Tyynyssä musta toimii hyvin. Minulla on tuo sama viivain, enkä enää tee hanhia ilman sitä, koska sen avulla saan niistä suoria ja kauniit kulmat. Eikä mene kangasta haaskuun.

  VastaaPoista
 7. Toi pitsikuvioinen tyyny on ihana!

  VastaaPoista
 8. Kauniisti sopii lentävät hanhet puusohvan päälliseen ja värit taas niin sopivat! Tyynyt täydentävät kivasti.

  VastaaPoista
 9. Vitsit hieno päällinen , tykkään kovasti! :) Kaikki kolmion malliset kuviot jotenkin kiinnostaa minua :)

  VastaaPoista
 10. Vitsit hieno päällinen , tykkään kovasti! :) Kaikki kolmion malliset kuviot jotenkin kiinnostaa minua :)

  VastaaPoista
 11. Tulipa siitä päällisestä hieno! Pitsikuvioinen tyyny on veikeä, ja vielä itse painettu. Kaikki on upeita yhdessä.

  VastaaPoista
 12. Kauniit hanhet! Kyllä viivain vaikuttaa hyvältä, ainakin sinun hanhesi ovat täsmällisesti ruodussa :) Harmaa on kaunis väri. Hyvä kun kaunis pitsiprinttaus löysi paikkansa!

  VastaaPoista
 13. ♥mahtavan kaunista! Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 14. Upea päällinen ja kakkupaperi-tyyny on niin tyylikäs!

  VastaaPoista
 15. Oi miten kaunis päällinen. Tässähän istua törötän oikeastaan identtisellä sohvalla ja täällä päällisenä patjaraitaa.

  VastaaPoista
 16. Kaunis ja rauhallinen peitto sohvalle. Mielenkiintoiseksi peiton tekee eri suuntiin lentävät hanhet ja pohjan värien vaihtelu tummasta vaaleaan. Ihana työ.

  VastaaPoista
 17. Hieno soffa ja niin upea päällinen sekä tyynyt. Näyttää niin tyylikkäältä että!

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)