torstaina, huhtikuuta 16, 2015

Putous


 Mutkapeitosta tulikin Putous! Kiitos kaikista ideoista, joita sain reunan levennykseen. Kaikkia kokeilin ja päädyin sitten suht vaaleaan reunaan. Kun ihan taustan sävyä ei löytynyt, niin valitsin vaaleanharmaan. Peitto tulee pojalleni, sohvalle torkkupeitoksi.  Halusin vähän enemmän tikkausta
kun itse tikaten, joten kiikutin sen Töölön tilkkupajaan. Tikkaus on lainekuviota, vähän kuin veden väreilyä. Olin juuri vapaatikkauskurssilla Päivölässä mutta en uskaltanut vielä tästä tehdä harjoituskappalaetta. Täytyy aloittaa jostain pienemmästä.

 Nuorimies päiväunilla! Peiton koko 120 x 186cm. Tässä valo tulee sivusta ja lainekuvio näkyy voimakkaana.Ihan mukava malli oli tehdä. Kaavan blokkiin piirsin itse. Kaari on niin loiva, ettei ompelu tuottanut vaikeuksia. Poikakin tykkäsi peitosta, joten molemmilla on hyvä mieli!

27 kommenttia:

 1. Kaunis peitto!
  Tuli kovasti mummua ikävä, kun hän oli innokas tilkkutöiden tekijä ja tässä jotain hänen tyylistä! Varsinkin noi kuviolliset kankaat!

  VastaaPoista
 2. Upea peitto, mukavan rauhalliset kankaat. Tikkaus sopii hienosti. Väritys on tyylikkään hillitty, varmasti mieleinen nuorelle miehelle. Kaarten ompelu on aikas konstikasta joten hyvä oivallus muotoilla niistä loivempia. Kauniisti soljuvat putoukset.

  VastaaPoista
 3. Your quilt is very nice! It defenitely goes on my to-do list!
  KATRIN W.

  VastaaPoista
 4. Upea peitto! Se ei ole enää pelkkä tilkkutyö vaan upea sisustuselementti. Tikkauskin on kiva.

  VastaaPoista
 5. Oh, it's a wonderful and elegant combination, Saija, ... the blues lighten the quilt up, give deepness and a feeling of warmth ... it's so lovely with the curve-pattern ... ;)))

  VastaaPoista
 6. Upea! Helppo uskoa että on mieleinen!

  VastaaPoista
 7. Kaunis, miehekäs ja neutraali yhtäaikaa! Upea.

  VastaaPoista
 8. Todella onnistunut kokonaisuus! Hienot värit, mainio blokkimalli ja kauniit tikkaukset, jotka tekevät peitosta niin mehevän! Satuin näkemään tämän Tilkkupajassa ja ihailin jo siellä.

  VastaaPoista
 9. Upea peitto ja väreiltään todella tyylikäs.

  VastaaPoista
 10. On varmaan mukavaa pudota tuon Putouksen alle torkuille. Peitto on kaunis nukkujan peittona ja sisustuksen ilopilkkuna.

  VastaaPoista
 11. Oi miten upea sitä tuli! Ihanat värit!

  VastaaPoista
 12. Niin ihana tuli, täydelliset värit minun makuun <3

  VastaaPoista
 13. Se on kaunis! Väritys on kauniin rauhaisa ja olisi outoa,josei poika tykkäisi.

  VastaaPoista
 14. This is just wonderful and it looks great on your couch. I like your quilting. I definitely have to finish mine, too.

  VastaaPoista
 15. Hienosti suunniteltu malli, kauniit värit ja kiva tikkaus tekee ihanan kokonaisuuden. Silmä lepää tässäkin työssä. Kyllä näitä on ihana katsoa.

  VastaaPoista
 16. Upea ja tyylikäs peitto, tikkaus on piste i:päälle!

  VastaaPoista
 17. Wau, mitä tilkkutöitä täält'ä löytyy ja kaikkea muutakin! Ihanat nuo kilpikonnatkin tuolla alempana :). Kiva, kun jätit kommenttia blogiini niin löysin tänne, jään ehdottomasti myös seurailemaan kässätohujasi!

  VastaaPoista
 18. Upea peitto, jonka tikkaus oikein kruunaa!

  VastaaPoista
 19. Tyylikäs ja kauniit, toisiinsa sopivat kuosit.

  VastaaPoista
 20. Tikkaus sopii peittoon hienosti. Saatan pölliä idean ;)

  VastaaPoista
 21. Aivan upea peitto malliltaan ja väriltään! Varmasti sen alla saa mukavat torkut!

  VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi :)